Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

КП «Київтеплоенерго» переводить роботу аварійних бригад та оперативного персоналу в посилений режим у зв’язку з похолоданням

05 січня 2024 року, 15:55

За прогнозами синоптиків, уже з 6 січня до Києва йде суттєве похолодання, а на початку наступного тижня температура впаде до -13… -18 градусів Цельсія. У зв’язку із зниженням температури КП «Київтеплоенерго» переводить роботу 38 аварійних бригад у посилений режим.

Як повідомляє підприємство, вся спецтехніка пройшла додатковий огляд і готова до роботи в умовах низьких температур. У разі виявлення пошкоджень аварійники будуть готові оперативно розпочати ремонтні роботи та відновити подачу теплоносія в максимально стислі терміни.

У посилений режим чергування також переведено оперативний персонал теплоелектроцентралей, котелень і диспетчерів, щоб максимально швидко реагувати на виникнення можливих аварійних ситуацій.

Обладнання теплоджерел столиці також пройшло додаткову перевірку для роботи в умовах підвищених навантажень.

Наразі згідно із затвердженим графіком відбуватиметься поступове збільшення температури теплоносія від київських ТЕЦ та задіяних в опалювальному сезоні котелень, щоб забезпечити комфортну температуру у квартирах киян.

Нагадаємо, що Рада оборони міста Києва доручила житлово-експлуатаційним підприємствам, управляючим компаніям усіх форм власності, ОСББ та ЖБК у будь-який час доби не допустити замерзання системи опалення в разі надзвичайної ситуації.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]