Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Спецтехніка «Київавтодору» обробляє покриття протиожеледними засобами (+відео)

05 січня 2024 року, 16:37

Спецтехніка «Київавтодору» обробляє покриття протиожеледними засобами. За прогнозами синоптиків, із вечора 5 січня у столиці очікується зниження температури повітря, що може призвести до утворення ожеледиці.

Щоб не допустити ускладнень у русі транспорту, підприємства комунальної корпорації «Київавтодор» проводять протиожеледну обробку мостів, шляхопроводів, естакад, спусків і підйомів, покриттів із бруківки.

Для безпечного пересування пішоходів посипальними матеріалами фахівці обробляють тротуари, зупинки громадського транспорту, східці, підходи до наземних і підземних пішохідних переходів.

Звертаємося до водіїв бути уважними та обережними на дорогах. Не забувайте надавати перевагу в русі техніці дорожньої служби. А також при наближенні до пішохідних переходів і місць розташування дитячих установ знижувати швидкість до мінімуму.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]