Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Минулого тижня столичним метро скористалися 4,2 мільйона пасажирів, із яких понад 1 мільйон – пільговики

19 грудня 2023 року, 15:50

Минулого тижня столичним метро скористалися 4,2 мільйона пасажирів, із яких понад 1 мільйон – пільговики. Про це інформує КП «Київський метрополітен».

Фахівці проводять необхідні роботи з обслуговування. Так, триває плановий почерговий капітальний ремонт ескалаторів на станції «Палац спорту». Зазначимо, що минулого тижня відбулось 90 зупинок ескалаторів із різних причин. Найчастіше обладнання підземки зупиняли ручкою «стоп»: 7 разів – пасажири без необхідності та 48 разів – для уникнення травмування. Ще 31 раз ескалатори зупинялись через потрапляння особистих речей пасажирів. Так, минулого тижня через пальто зупинили ескалатор на станції «Політехнічний інститут», тому підприємство закликає пасажирів бути обачними та дотримуватися правил поведінки.

Інтервали руху поїздів у години пік у будні дні становлять 02:30-03:00 хвилини, у міжпікові – 05:00-05:30 хвилин. У вихідні дні інтервал між поїздами вдень – 6-7 хвилин.

Нагадаємо, що наразі рух поїздів «синьою» лінією здійснюється між станціями «Героїв Дніпра» – «Либідська», а між станціями метро «Теремки» – «Деміївська» працює «човниковий» рух поїздів із інтервалом 13 хв. та 17 хв., залежно від напрямку руху. Детально про режим роботи за посиланням: http://metro.kyiv.ua/node/7290.

Нині в «Київському метрополітені» відкрито 33 різноманітні вакансії. Однак найбільше підприємство потребує таких фахівців: слюсар, токар, фрезерувальник. Також нагадаємо, що в метрополітені оголошено набір на курси машиніста електропоїзда.

У разі виникнення питань слід телефонувати до управління кадрової роботи – 044-238-54-98, 044-238-44-70. Також надіслати резюме можна на електронну адресу: [email protected].

Детальніше інформація про працевлаштування – за посиланням: http://metro.kyiv.ua/node/7203.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]