Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

До новорічних свят КиївЗоо підготував експозицію з незвичайними «дракончиками» – шоломоносними василісками

26 грудня 2023 року, 13:14

До новорічних свят КиївЗоо підготував експозицію з незвичайними символами 2024 року – «дракончиками», а саме шоломоносними василісками. Про це повідомляє КП «Київський зоопарк».

«Прийдешній 2024 рік – це рік Дракона. Надзвичайний рік сильних, мудрих і шляхетних. І в часи важких випробувань кожен українець став саме таким. Тож до новорічних свят ми підготували експозицію з незвичайними «дракончиками» – шоломоносними василісками», – йдеться в дописі КиївЗоо.

Ця унікальна тварина здатна до неймовірного – бігу на поверхні води. А поруч із тераріумом василісків розмістили акваріум із яскравими рибами-неонами.

«А якщо підвести очі, то ви зустрінетесь із чаруючим поглядом дракона, який виконує заповітні бажання. Загадати своє бажання та зарядитись силою дракона на цілий рік ви можете на магічній експозиції в Острові звірів», – запрошує КиївЗоо разом поринути в атмосферу Нового року.

Нагадаємо, що центральні квиткові каси зоопарку працюють у понеділок із 12:00 до 15:00, із вівторка до неділі – з 10:00 до 15:00. Вхід у зоопарк – до 15:00, перебування на території – до 16:30.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]