Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Проект розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) «Про встановлення тарифів на теплову енергію, виробництво теплової енергії, постачання теплової енергії, послуги з централізованого опалення і…

Проєкти нормативно-правових та інших актів
від 29 березня 2018 року
Дата оприлюднення
29 березня 2018 року

Проект розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) «Про встановлення тарифів на теплову енергію, виробництво теплової енергії, постачання теплової енергії, послуги з централізованого опалення і централізованого постачання гарячої води комунальному підприємству виконавчого органу Київради (Київської міської державної адміністрації) «Київтеплоенерго»»

Відповідно до статті 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 20 Закону України «Про теплопостачання», статті 7 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», постанов Кабінету Міністрів України від 01 червня 2011 року № 869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги», від 28 грудня 1992 року № 731 «Про затвердження Положення про державну реєстрацію нормативно-правових актів міністерств та інших органів виконавчої влади», з метою встановлення економічно обґрунтованих тарифів:

1. Встановити тарифи на теплову енергію комунальному підприємству виконавчого органу Київради (Київської міської державної адміністрації) «Київтеплоенерго», що додаються.

2. Встановити тарифи на виробництво теплової енергії комунальному підприємству виконавчого органу Київради (Київської міської державної адміністрації) «Київтеплоенерго», що додаються.

3. Встановити тарифи на постачання теплової енергії комунальному підприємству виконавчого органу Київради (Київської міської державної адміністрації) «Київтеплоенерго», що додаються.

4. Встановити тарифи на послуги з централізованого опалення і централізованого постачання гарячої води, що надає комунальне підприємство виконавчого органу Київради (Київської міської державної адміністрації) «Київтеплоенерго» як виконавець цих послуг, що додаються.

5. Це розпорядження набирає чинності з дня його оприлюднення.

6. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступників голови Київської міської державної адміністрації згідно з розподілом обов’язків.

Голова                                        В. Кличко

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]