Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Жодних змін у роботі станцій метро «Тараса Шевченка» та «Почайна» наразі не заплановано. Попередньо плановий капітальний ремонт тунелів між цими станціями виконуватимуть без зупинки руху поїздів

22 квітня 2024 року, 14:16

КП «Київський метрополітен» наголошує, що наразі жодних змін у роботі станцій метро «Тараса Шевченка» та «Почайна» не заплановано. Відповідно до тендера з розробки проєктної документації, що відбувся в листопаді 2023 року, опрацьовується робочий проєкт планового капітального ремонту між цими станціями без зупинки руху поїздів.

Однак остаточні проєктні рішення будуть визначені після проходження державної експертизи.

Як нагадують у комунальному підприємстві, станції «синьої» лінії метро «Почайна» і «Тараса Шевченка» були введені в експлуатацію у 1980 році. Через їх фізичну зношеність виникла потреба у плановому капітальному ремонті частини ділянки тунелю між станціями «Тараса Шевченка» та «Почайна».

На сьогодні всі станції та перегінні тунелі київського метрополітену, зокрема станційні комплекси «Поштова площа», «Тараса Шевченка» та «Почайна», працюють у звичайному режимі як для пасажирських перевезень, так і для цілодобового укриття населення під час повітряної тривоги.

Комунальне підприємство завчасно інформуватиме пасажирів про початок капітальних ремонтів та інших робіт, що можуть вплинути на режим роботи метрополітену. Тож «Київський метрополітен» закликає не маніпулювати на темі роботи столичної підземки та довіряти офіційним джерелам інформації.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]