Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко зустрівся з Послом Європейського Союзу в Україні Катаріною Матерновою

14 грудня 2023 року, 19:04

Мер Києва Віталій Кличко зустрівся у столичній мерії з Послом Європейського Союзу в Україні Катаріною Матерновою та висловив сподівання, що лідери Євросоюзу нарешті ухвалять історичне рішення про початок переговорів щодо вступу України до ЄС. Про це Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі.

«Зустрівся у столичній мерії з Послом Європейського Союзу в Україні Катаріною Матерновою. Саме сьогодні у Брюсселі розпочався дводенний саміт, де розглядається питання про початок переговорів щодо вступу України до ЄС. Висловив пані Послу сподівання, що лідери Євросоюзу нарешті ухвалять це історичне для України рішення. Дуже важливе воно і для європейської спільноти. Бо війна в центрі Європи, яку розв’язала росія, та те, як героїчно вже майже два роки протистоїть агресору український народ, показало, що без нашої держави неможливо забезпечити мир та стабільність у Європі. Тому ЄС зацікавлений у сильній та успішній Україні – повноправному члені Європейського Союзу», – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]