Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко зустрівся у Польщі з мером Кракова Яцеком Майхровським. Говорили про подальшу допомогу Києву та Україні

10 квітня 2024 року, 13:27

Мер Києва Віталій Кличко зустрівся в Польщі з мером міста-побратима Києва – Кракова Яцеком Майхровським. Говорили про подальшу допомогу Києву та Україні. Про це Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі.

«Подякував міській владі Кракова за допомогу українцям із перших днів повномасштабного вторгнення росії. Від початку війни Краків передав Києву тонни гуманітарної допомоги, прихистив понад 175 тисяч українців, які рятувалися від війни. А також організував логістичний центр для транспортування допомоги від інших партнерів нашої держави. Та завжди підтримував Україну в її євроінтеграційних прагненнях. Обговорили подальшу допомогу Україні та Києву. Запросив пана Майхровського відвідати наше місто. Та вручив йому відзнаку від столиці – нагрудний знак «За сприяння обороні Києва». А мер Кракова передав символічну скульптуру на знак дружби і співпраці між нашими містами – дракона. Який, за словами польських друзів, тепер теж оберігатиме Київ», – зазначив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]