Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко закликав представників усіх конфесій обмежити проведення заходів із великим скупченням людей

01 квітня 2020 року, 19:27

Мер Києва Віталій Кличко закликав представників усіх релігійних конфесій дотримуватися обмежень та не проводити заходів із великим скупченням людей. Зокрема, під час святкування Великодня. Про це він розповів в ефірі телеканалу «ЗІК».

«Я зустрічався з представниками всіх конфесій. Звернувся до них відповідально ставитися, дотримуватися обмежень і прислуховуватись до рекомендацій фахівців, медиків, які попереджають про небезпеку проведення заходів з великим скупченням людей. Я розумію, що велике світле свято Великдень, я розумію, що після зими ми всі втомилися і хочемо спілкування, але, тим не менш, ми повинні робити все, аби дотримуватися обмежень тиждень-два-три, для того, щоб зупинити поширення інфекції», – сказав Віталій Кличко.

Також мер Києва повідомив, що попросив священнослужителів проводити онлайн-служби.

«Я звернувся до представників конфесій за можливості проводити онлайн-служби, знаходити будь-яку можливість пояснювати людям, чому захворювання на коронавірус небезпечне. І, я сподіваюся, що всі дослухалися. Наше завдання в тому, щоб кожен українець, кожен киянин був живий і здоровий. Не потрібно нехтувати загрозою. Багато людей говорить про конспірологію, перебільшення проблеми. Подивіться, будь ласка, на жахливі кадри з Італії, Іспанії. Зараз майже така ситуація, незважаючи на одну з найкращих медичних систем, – у США. І нам потрібно зробити все, що від нас залежить, аби такого розповсюдження хвороби не відбулося у нас. Тому ще раз закликаю кожного відсвяткувати це свято в колі сім’ї. Так буде безпечніше», – підкреслив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]