Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко в неділю займався сноукайтінгом: «Я сніг ненавиджу, але не завжди» (+відео)

05 березня 2018 року, 9:33

Мер столиці Віталій Кличко в неділю покатався з екстремалами на сноукайті. І закликав усіх активних киян займатися спортом, запевнивши, що в Києві є багато можливостей для цього. Фото та відео катання в снігах під парусом Віталій Кличко опублікував на своїй сторінці в мережі Facebook.

«Поки зима не хоче відступати, треба цим користуватися, активно і спортивно проводячи дозвілля! В неділю з екстремалами вирвався на пару годин на сноукайтінг. Так, Київ готується до проведення навесні фіналу Ліги Чемпіонів УЄФА. Але наше місто живе не тільки футболом. Столиця – спортивне місто, де є чимало прихильників навіть такого виду спорту, як сноукайтінг, – зазначив Віталій Кличко. – Я сніг ненавиджу, але не завжди. Сніг – велика проблема для міських служб, але дуже добре для сноукайта та інших зимових видів спорту», – пожартував мер.

Сноукайтінг – катання під парусом по замерзлих засніжених водоймах або полях на лижах чи сноуборді. Спортсмен тримається за спеціальні стропи, приєднані до великого парашуту – кайту, швидкість якому задає сила вітру.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]