Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Київрада виділить ще понад 1,5 мільярда гривень на допомогу військовим (+фото)

11 квітня 2024 року, 14:12

Сьогодні, 11 квітня, Київрада планує виділити ще понад 1,5 мільярда гривень на допомогу військовим. З цією сумою виходить, що Київ з початку цього року виділив на потреби сил безпеки та оборони понад 6,5 мільярдів гривень. Про це мер столиці Віталій Кличко заявив на початку засідання Київради.

«Сьогодні ми маємо додати ще понад 1,5 мільярда гривень на допомогу нашим військовим. Із них: 995 мільйонів за програмою «Захисник Києва». 30 мільйонів – субвенція Міністерству оборони України. Ще майже 80 мільйонів додаємо на облаштування фортифікаційних споруд. Та майже 460 мільйонів гривень – за міською цільовою програмою «Турбота» – на соціальні виплати для Захисників та Захисниць», – зазначив Віталій Кличко.

Він нагадав, що на одному з минулих засідань депутати Київради збільшили фінансування потреб сил безпеки та оборони – з бюджету громади – до понад 5 мільярдів гривень.

«Тепер збільшуємо ще. Тобто сумарно вже виходить, що Київ виділив понад 6,5 мільярда за період цього року. І ми, як я і говорив, продовжуємо шукати можливості, аби й надалі збільшувати фінансування потреб військових та ветеранів», – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]