Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

В укритті на вулиці Метробудівській комунальні служби провели санітарну очистку

15 січня 2024 року, 13:46

Сьогодні, 15 січня, в приміщеннях укриття на вулиці Метробудівській, 11 (Солом’янський район) провели санітарну очистку. Також з підрядною організацією опрацьовують технічні заходи, щоб не допустити аварійних ситуацій у подальшому. Про це повідомляє Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Солом’янського району міста Києва.

Нагадаємо, в зазначеному укритті сталося підтоплення вночі з 12 на 13 січня, яке було спричинене засміченням дворової каналізаційної мережі. Протягом кількох годин аварійна бригада ПрАТ «АК «Київводоканал» здійснила прочищення каналізаційної мережі.

Керуючій компанії направили заявку на здійснення санітарної обробки, яку вже завершили.

Звертаємо увагу, переважна більшість укриттів Києва перебуває на балансі служб районних адміністрацій та підприємств, посадові особи яких несуть пряму відповідальність за їх ремонт, технічний стан і доступ до цих приміщень.

З міського бюджету районним адміністраціям, як балансоутримувачам, виділено понад 1,8 млрд грн на ремонтні роботи в укриттях. Формування переліку необхідних робіт на обʼєкті, обрання підрядної організації, контроль за виконанням робіт здійснюють райони як розпорядники коштів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]