Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці відбудеться вечір вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні

18 лютого 2018 року, 17:11

У середу, 21 лютого, о 17:00 у столиці відбудеться вечір вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні. Київський академічний театр ляльок запрошує на літературно-музичну композицію «ЩеМить» за творами поетів Розстріляного Відродження та поетів-шістдесятників.

Виконавці – студенти кафедри акторського мистецтва та режисури театру ляльок Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені Івана Карпенка-Карого. Режисер-постановник композиції – актриса театру, провідний майстер сцени Юлія Шаповал.

У цій роботі молодь вшановує наших попередників, наше коріння. Головний меседж – заклик до боротьби за мирне небо, до вірності рідному краю.

 

Місце проведення: Київський академічний театр ляльок (вул. М. Грушевського, 1-А).

Акредитація ЗМІ та детальна інформація за телефоном: (093) 38 34 313 або на електронну адресу: [email protected] (Дар’я Іванова-Гололобова).

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]