Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці дощить: гідрослужби «Київавтодору» готові до погіршення погодних умов

15 квітня 2024 року, 14:46

За прогнозами синоптиків, у найближчі дні у столиці збережеться дощова погода з грозами. Підприємства КК «Київавтодор» готові до погіршення погодних умов та постійно розчищають свої балансові гідротехнічні споруди. Про це повідомляє комунальна корпорація.

Так, у кожному районному КП ШЕУ працює бригада гідротехнічної служби, що виконує необхідний комплекс робіт з очистки зливоприймачів та оглядових колодязів від піску, побутового сміття тощо.

Фахівці Департаменту муніципальної безпеки КМДА закликають мешканців міста дотримуватись основних рекомендацій під час сильного дощу:

  • якщо сильний дощ застав вас на вулиці, за можливості оминайте великі дерева – гілки можуть становити велику небезпеку;
  • якщо ж під час сильного дощу ви знаходитесь за кермом автомобіля – перш за все необхідно зменшити швидкість. Їзда на малій швидкості дозволить швидше загальмувати при виникненні аварійної ситуації, допоможе легше подолати калюжі і не втратити керування.

«Київавтодор» закликає водіїв бути обачними на дорогах. А в разі виявлення місць підтоплень – звертатись до цілодобової диспетчерської за телефоном: 044-284-74-19.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]