Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Печерському районі під час ремонту підпірної стіни для утримання ґрунту стався обвал. Один із робітників загинув, другий – доставлений в лікарню з травмою

11 грудня 2023 року, 15:12

Під час ремонту опорної стіни для утримання ґрунту на вул. Лютеранській в Печерському районі стався обвал. Внаслідок цього один робітник загинув, інший отримав травму та оперативно доставлений у лікарню. На місці працює слідчо-оперативна група. Про це інформує Печерська РДА.

Так, під час виконання робіт із капітального ремонту підпірних стін житлового будинку для утримання ґрунту на вул. Лютеранській, 7/10, який проводиться на замовлення Печерської РДА, одна зі стін обвалилася. Внаслідок цього загинув один із робітників, іншого з травмами госпіталізовано до лікарні.

На місці працює слідчо-оперативна група. Також проводяться роботи із розбору завалів.

Роботи з капітального ремонту підпірних стін житлового будинку за адресою: вул. Лютеранська, 7/10 виконували 4 працівники підрядної організації.

Як пояснили в Печерській РДА, капітальний ремонт проходить відповідно до підряду від 31.10.2023 № 74 між Управлінням житлово-комунального господарства та будівництва Печерської районної в місті Києві державної адміністрації і ТОВ «ЛКБУД». Роботи виконувалися згідно з проєктно-кошторисної документації, розробленої ТОВ «ІНЖИНІРИНГОВА КОМПАНІЯ «АРКОН».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]