Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Створення безпечного освітнього простору та толерантного середовища без булінгу – це спільнодія освітян, влади та інститутів громадянського суспільства – Олена Фіданян

02 травня 2024 року, 17:39

Створення безпечного освітнього простору та толерантного середовища без булінгу для кожної дитини – це спільнодія освітян, влади та інститутів громадянського суспільства. Про це зазначила директорка Департаменту освіти і науки КМДА Олена Фіданян під час ІІІ Всеукраїнського форуму доброти з протидії булінгу «My safety friends».

«Кожен дорослий колись був дитиною. Найсильніші переживання та страхи ми отримуємо в дитинстві і проносимо їх крізь все життя. Протидія булінгу та виховання у дітей толерантного відношення один до одного – запорука успішного українського суспільства. Освітяни, управлінці та інститути громадянського суспільства об’єднались задля подолання проявів булінгу та формування толерантного середовища. Сьогоднішній захід – це один із прикладів нашої спільнодії», – зазначила Олена Фіданян.

Під час Форуму освітяни, військові, управлінці та зірки поділитися досвідом подолання булінгу та виховання толерантного відношення в суспільстві під час війни. Громадська організація «Всеукраїнське об’єднання протидії булінгу! Мої безпечні друзі» «My safety friends» відзначила активних амбасадорів проєкту та заклади освіти за формування безпечного освітнього середовища без булінгу.

Захід організований до Міжнародного дня протидії булінгу громадською організацією «My safety friends» за підтримки Київської міської ради та Департаменту освіти і науки КМДА.

Нагадаємо, що з 2019 року в закладах освіти Києва впроваджується проєкт «Школа без булінгу, сім’я без насильства – 365!», ініційований Департаментом освіти і науки Києва та керівниками закладів освіти. Головна мета проєкту – формування безпечного середовища в закладах освіти та толерантних стосунків у суспільстві.

Про це та інші новини освіти столиці читайте на Telegram-каналі «Освіта Києва» за посиланням: https://t.me/kyivosvita.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]