Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Молодь Києва запрошують безоплатно взяти участь в онлайн-заході – Марафоні креативної стійкості

19 жовтня 2023 року, 10:49

Школярів, студентів і молодих фахівців креативних індустрій Києва запрошують взяти участь у Марафоні креативної стійкості. Організатором онлайн-заходу є громадське об’єднання «Молодіжний центр ефективних комунікацій». Відкриття Марафону відбудеться 27 жовтня на платформі Zoom у межах XI Міжнародного молодіжного фестивалю-конкурсу соціальної реклами «Інший погляд».

Марафон креативної стійкості – це серія інтерактивних онлайн-лекцій, воркшопів і майстер-класів від українських топ-креаторів для молоді, яка бажає розвивати креативний сектор нашої держави.

Учасники Марафону дізнаються:

  • як через креатив змінювати світ на краще;
  • як створювати креативні матеріали, що надаватимуть бренду цінність;
  • як ефективно працювати в креативному середовищі та де черпати натхнення;
  • як створювати портфоліо, щоб отримати job-offer на омріяну роботу та багато іншого.

Організатори зазначають, що мета Марафону – об’єднати молодь у креативне ком’юніті зі спільними цінностями та баченням кращого майбутнього України.

Реєстрація на Марафон триватиме до 25 жовтня включно за посиланням: https://e.surl.li/ffhpkp.

Нагадаємо, що XI Міжнародний молодіжний фестиваль-конкурс «Інший погляд» уже 11 років поспіль через соціальну рекламу транслює погляд молоді на актуальні, соціально значущі проблеми сьогодення і пропонує креативні шляхи їх вирішення.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]