Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Ми проситимемо Прем’єр-міністра відмінити мораторій на перевірки перевізників – Дмитро Давтян

19 лютого 2018 року, 12:43

Столична влада ініціює комплекс заходів, пов’язаних із підсиленням контролю за якістю пасажирських перевезень. Про це під час сьогоднішнього брифінгу заявив заступник голови КМДА Дмитро Давтян.

«Сьогодні ми провели нараду з цього питання, наразі готуємо лист на адресу Прем’єр-міністра із проханням відмінити мораторій на перевірки перевізників. Окрім того, ми просимо «Укртрансбезпеку» про збільшення повноважень щодо перевірок, адже мова йде про безпеку людей», – підкреслив Дмитро Давтян.

За його словами, підприємства-перевізники і сьогодні перевіряються, однак це більше стосується оглядів на маршрутах.

«Ми не знаємо, що відбувається на базі, і через мораторій не маємо до цього доступу», – каже Дмитро Давтян.

Наразі важливо комплексно обстежити всіх перевізників, незалежно від форми власності.

«Треба перевірити і їхні дозволи, і професійний рівень водіїв, і технічний стан транспортних засобів. Якщо в «Укртрансбезпеки» немає достатньої кількості людей, то, нагадаю, що мер Києва пропонував передати нам частину повноважень. У будь-якому випадку, ми перевірятимемо всіх і за результатами цих перевірок вживатимемо заходів щодо порушників. І це будуть жорсткі заходи», – підкреслив Дмитро Давтян.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]