Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київрада проголосувала за внесення змін до міських цільових програм соціального спрямування та інших нормативних актів

21 березня 2024 року, 18:59

Депутати Київської міської ради підтримали внесення змін та доповнень до міських цільових програм «Підтримка киян-Захисників та Захисниць України» на 2023-2025 роки, «Турбота. Назустріч киянам» на 2022–2024 роки та інших нормативних актів. Про це інформує Департамент соціальної та ветеранської політики КМДА.

Зокрема, категорії отримувачів допомоги згідно з міською цільовою програмою «Підтримка киян-Захисників та Захисниць України» на 2023-2025 роки доповнено членами сімей киян-Захисників і киянок-Захисниць України, які перебувають у полоні або зникли безвісти.

Видатки на харчування дітей пільгових категорій згідно з міською цільовою програмою «Турбота. Назустріч киянам» на 2024 рік збільшено на понад 374 млн грн.

Для приведення нормативних актів у відповідність до змін законодавства, депутати підтримали проєкт рішення «Про деякі питання проїзду окремих категорій осіб у місті Києві». До переліку категорій, яким надається право на пільговий проїзд у муніципальному громадському транспорті, включено сім’ї загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]