Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київ розпочав розробку комунікаційної стратегії з безбар’єрності: запрошуємо експертів до робочої групи

07 лютого 2024 року, 16:14

У Київській міській державній адміністрації розпочалась робота над розробкою комунікаційної стратегії безбар’єрної столиці. До робочої групи, яка напрацьовуватиме документ, столиця запрошує експертів із безбар’єрності та комунікаційників організацій, які працюють з темою безбар’єрності. Про це повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда на своїй сторінці у Facebook.

«Безбар’єрність – це не лише про фізичну доступність простору, а й про те, щоб усі мали однакову можливість користуватися сервісами та послугами столиці. Ми розпочинаємо розробляти комунікаційну стратегію, яка супроводжуватиме реалізацію Національної стратегії зі створення безбар’єрного простору саме в Києві. Вона враховуватиме особливості столиці, актуальні потреби та інтереси всіх містян. Йдеться не лише про те, як місто комунікуватиме тему безбар’єрності, а й про те, як зробити комунікацію міста безбар’єрною. Наразі проводимо внутрішній аудит на цілісне розуміння поняття безбар’єрності, оцінюємо міські інформаційні ресурси. І нам не обійтись без допомоги громадського сектору, експертів як із комунікації, так і з безбар’єрності», – зазначила Марина Хонда.

Вона закликала експертів із комунікації та безбар’єрності долучитися до робочої групи, яка працюватиме над документом. Попередньо передбачається проведення кількох онлайн-сесій із напрацювання пропозицій до комунікаційної стратегії. Роботу над стратегією планується завершити до кінця квітня.

Щоб долучитися до експертної групи, заповніть форму за посиланням: https://forms.gle/XwdYex78Azrv44C79.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]