Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Близько 250 заяв про матеріальну допомогу прийняло Управління соцзахисту Солом’янського району від потерпілих внаслідок учорашньої ракетної атаки

03 січня 2024 року, 10:53

За вчора, 2 січня, близько 250 заяв про матеріальну допомогу прийняло Управління соціального захисту населення Солом’янського району від потерпілих внаслідок ракетної атаки. Про це повідомила голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Ірина Чечотка.

«Сьогодні штаби допомоги продовжать роботу на базі шкіл №№ 115 та 221. Тут постраждалі зможуть написати заяви на одноразову матеріальну допомогу, отримати безкоштовну консультацію про подальші кроки від допоміжних правничих організацій. Також у штабах працює комісія для підрахування збитків і компенсацій через пошкоджене або зруйноване майно. Поділіться цією інформацією з тими, кому вона може бути потрібна. Дякую всім, хто долучився до ліквідації наслідків учорашньої ракетної атаки та допомагав постраждалим. Українцям, які попри все тримаються разом!» – зазначила Ірина Чечотка.

Вона додала, що штаби з допомоги людям працюватимуть сьогодні і завтра з 08:00 до 20:00.

Заяви на отримання матеріальної допомоги постраждалі кияни та ВПО можуть також подавати через Центр надання адміністративних послуг Солом’янського району за адресою: просп. Повітрофлотський, 41.

Голова Солом’янської РДА нагадала, що вирішити питання з тимчасовою ночівлею допоможуть у школі № 115 та в територіальному центрі соціального обслуговування населення Соломʼянського району на бульв. Вацлава Гавела, 83-А.

Окрім того, в медичному кабінеті та їдальні школи № 221 розгорнуто пункт обігріву, де постраждалі можуть не тільки погрітися, але й випити чаю, кави та зарядити гаджети.

Нагадаємо, кияни та внутрішньо переміщені особи, які постраждали внаслідок російської агресії, можуть звернутися за матеріальною допомогою до районних управлінь соціального захисту населення. Контакти розміщені за посиланням: https://e.surl.li/rgnhbn.

Виплата одноразової адресної матеріальної допомоги в розмірі 10 000 гривень здійснюється за міською цільовою програмою «Турбота. Назустріч киянам».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]