Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Андрій Гудзь: Місто отримало можливість залучати провідних експертів до оцінки майна територіальної громади

06 грудня 2023 року, 12:00

Департамент комунальної власності м. Києва та Київський науково-дослідний інститут судових експертиз Міністерства юстиції України (КНДІСЕ) уклали договір про співробітництво. Про це повідомив директор Департаменту Андрій Гудзь.

За його словами, цей договір відкриває можливість співпраці столиці з КНДІСЕ щодо оцінки та рецензування звітів про оцінку для недопущення заниження вартості об’єктів комунальної власності, які приватизують та/або передають в оренду. Це стане важливим елементом у механізмі встановлення ринкової вартості майна та виступатиме гарантом отримання столичним бюджетом повноцінної оплати за об’єкти нерухомості.

«Також договором передбачена можливість співпраці щодо перевірки якості, обсягів та вартості робіт і послуг, які виконують та надають Департаменту чи підпорядкованим йому комунальним підприємствам», – зазначив Андрій Гудзь.

Окрім цього, договір передбачає залучення експертів КНДІСЕ до встановлення розміру збитків, завданих майну територіальної громади Києва російською федерацією під час повномасштабного вторгнення та численних повітряних атак.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]